sunnuntai 28. lokakuuta 2012

mummu ja britakakkua.

Mummu tuli kyläilemään ja ihailemaan pikku A:ta. Siinä on kyllä ihailemista, niin valloittava ja ihana, oikea hurmuri! Rakas kummityttö <3 


Leivoin mummulle ja muille vieraille, sen Tallinnan reissun innoittamana, britakakkua. It was good! Harmitti, että olin ehtinyt sopia muuta, niin en nähnyt mummua ollenkaan. 



En oo nähnyt mummua koskaan vihaisena. Aina, kun pienenä oli mummun luona yötä, mummu laittoi tuolin sängyn reunaan vasten, ettei tipu sängystä. Mummun luona sai aamupalaksi aina kaakaota ja pullaa. (oikeasti!!) Mummun luona maito tulee suoraan navetasta, joten se on paksua ja kermaista. Siksi sitä kaakaota pitää vieläkin aina siellä ollessa ottaa. Mummulla oli aina sellanen lakritsilaatikko yhdessä yläkaapissa, josta käytiin napsimassa. Pienenä, kun olin mummun luona saunassa, oli tapana, että jaloille oli oma ämpäri. Jalkoja pidettiin siellä kylmässä vedessä löylyjen aikana.  Aina, kun mummu soittaa, se aloittaa puhelun: "noniin, kuuluuko!?". Mummulle on noin kymmenen vuotta sitten jo sanottu, että enää ei saa käydä navetassa, silti se edelleen joka aamu ja ilta siellä on. Mummu värjäsi mun hiukset ensimmäistä kertaa. Ja ei, äiti ei tykännyt siitä. 



Voi mummu. Olet kyllä oikea selviytyjä ja taistelija <3






No, mitenkä tuo lumi ja nuo jalat liittyy yhtään mihinkään? No siten, että lumi se yllätti retkeilijän, joka oli matkassa consseilla ja syystakilla. Kylymä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti